torsdag 6 oktober 2011

Zaffie mår inte så bra....

Den tänkta kastreringen på måndag är inställd då Zaffie har blivit sämre. Hon spyr nästan varje dag och försöker spy/hostar varje dag, flera gånger. Någonting är fel så vi har fått tid hos Strömsholm hos en kattspecialist + ultraljud. Det som känns så sjukt irriterande är att kasteringstiden fick vi vänta med 10 dagar hos veterinären här i stan och sen när man anser att Zaffie är dålig och kanske inte bör genom gå en narkos när man inte vet vad det är för fel med spyorna, hon har ju visserligen en historik av foderallegi mot Hills vuxen foder. Men det känns inte som om det lilla av Rc (som hon heller inte tål) skulle skapa detta. Tanke på blödningen så tror jag det kan hänga ihop med det. Många jag pratat om Zaffie tror som jag att det kan vara en PYO, dvs Livmoderinflammation.
Vad det än är för fel på henne så hoppas jag det är något som är lätt och lösa så jag får med mig henne hem och dela många många fler fina år.

Som ni förstå så mår inte jag inte så bra när det inte är som det ska här hemma, har en hel del skolarbete att försöka ta mig igenom dessutom. Bloggen blir tyvärr lidande men ni ska veta att jag försöker! 

En äldre bild på Zaffie i min f.d mysfilt som idag ägs av Zaffie...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar